Wijken

Ieder kwartaal delen we de laatste nieuwtjes rondom wijkvernieuwing in de Berichten van de Brink. Lees ze hier allemaal terug.

Oude Molenbuurt

Oude Molenbuurt

Samen maken we een vernieuwde Oude Molenbuurt; kansrijk en volop in beweging. Een buurt om trots op te zijn! Modern, actief en levendig. Een buurt waar het draait om de bewoners. De vernieuwde Oude Molenbuurt is nét even anders en een tikkeltje eigenwijs. Opgeruimd en netjes.

MijnBuurt Assen

Pittelo

Mooi en groen Pittelo! Samen werken we aan het verbeteren van de buurt. Er wordt op dit moment gewerkt aan deze pagina met meer informatie over alles wat er in de wijk gebeurt.

Assen Oost

Assen Oost

In Assen Oost blijf je plakken! Een gevarieerde, volkse wijk waar mensen oog hebben voor elkaar. Assen Oost is de enige wijk in de stad die aan het centrum grenst én aan een vijf sterren nationaal landschap. Uitgerust met een veelzijdig winkelcentrum, moderne schoolgebouwen, twee speeltuinen en een woonzorgcentrum is Assen Oost een wijk die staat. Op eigen benen.

Lariks

Lariks

Zoek je geluk in De Lariks. Een wijk met eigenheid en karakter, waar het lekker wonen is. Kleurrijk en toegankelijk met betrokken buren. De Lariks is een mooie wijk met knusse buurtjes, veel voorzieningen en dichtbij het bruisende centrum.

De Lariks bloeit en groeit verder.