Mijn Buurt Assen

Pittelo

 
Een buurt om trots op te zijn! Ruim, groen en met park Pittelo als parel voor de wijk en voor heel Assen. Een buurt waar het draait om de bewoners. Pittelo is volop in beweging.
 

Woningcorporatie Actium, gemeente Assen en Vaart Welzijn zijn al zeer actief in de wijk. De komende jaren bouwen we hier op door. Zo werken we aan het verbinden en versterken van het groen in de wijk. Ook gaan we aan de slag met verduurzaming, pakken we de hofjes aan en hebben we oog voor de diversiteit van inwoners in de wijk.

In het meerjarenplan voor Pittelo staan de volgende onderwerpen genoemd:

 

  1. Groen in de wijk verbinden en versterken
  2. Aan de slag met de energietransitie
  3. Hofjes en wonen
  4. Oog voor de diverse doelgroepen
  5. Een gezonde toekomst

 

Dat doen we niet alleen, maar met hulp van partners en natuurlijk met de bewoners van de wijk! Met regelmaat organiseren we bijeenkomsten met bewoners om te horen wat er leeft. Er is een enthousiaste activiteitencommissie die van alles organiseert, actieve bewoners denken en doen mee en als centraal punt in de wijk is er De MaasStee, waar alles samenkomt. Ook stimuleren we bewonersinitiatieven die bijdragen aan een fijne woon- en leefomgeving.

Vragen?

Heb je vragen, ideeën of wil je meer weten? Loop dan gerust binnen bij Mijn Buurt Assen in de MaasStee. Op dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur, en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur zijn er inloopspreekuren.

 

Je kunt ook altijd contact opnemen met Paul Bouwman, wijkcontactpersoon van de gemeente, Bas Ananias, buurtwerker Vaart Welzijn, of Siske Lamers, wijkconsulent Actium.

 

Zij zijn te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 14 0592 of 088-1230911 (gemeente Assen). Je kunt ook altijd via deze website contact opnemen

Nieuwsbrief Pittelo 

Naast een aantal pagina’s in de maandelijkse Pitstop met Mijn Buurt Assen nieuws, versturen we ook iedere maand een digitale nieuwsbrief. Wil je niks missen? Meld je dan hier aan of via deze link: aanmelden nieuwsbrief Pittelo

 

Natuurlijk willen we de hele wijk bereiken, dus geef het vooral door aan je buur én die ernaast!