Contact

 

Samen maken we de buurt

 
Heb je een idee, tip of vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook reageren we op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur op (privé)berichten op onze Facebookpagina.

Buurt Informatie Centra

In een aantal wijken in Assen heeft Mijn Buurt Assen een Buurt Informatie Centrum (BIC) geopend. Hier kunnen buurtbewoners op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen. Alle BIC’s worden gerund door vrijwilligers in de wijk. In verband met de coronamaatregelen zijn de BIC’s momenteel alleen geopend tijdens inloopspreekuren.

Inloopspreekuur

Een Mijn Buurt Assen wijkteam bestaat uit: wijkconsultenten, -coördinators en maatschappelijk werkers vanuit de gemeente, Actium en Vaart Welzijn. Zij zetten zich dagelijks in voor een prettige, veilige en groene buurt. Daarnaast kun je tijdens spreekuren ook een beroep doen op andere instanties, zoals de wijkagent, arbeidsconsulenten van Werkplein Baanzicht. Gedurende de coronacrisis zijn sommige spreekuren tijdelijk in de wijkcentra in plaats van in het BIC. Kijk voor de actuele tijden en locaties bij de activiteiten.

Kloosterveen

Adres: Vesteplein 5

De Lariks

Adres: Dingspelstraat 2

Marsdijk

Adres: Kiepheugte 90

Oude Molenbuurt

Adres: Mr. P.J. Troelstralaan 42

Pittelo

Adres: Maasstraat 25

Jouw buurt

is een idee

waard

Heb je de ultieme oplossing voor dat smerige hondenpoepprobleem of heb je een creatief idee om dat saaie hoekje of veldje in de buurt aan te pakken? Maak er dan werk van!