Assen-west / Baggelhuizen


Assen-West / Baggelhuizen

 

De wijk lig dichtbij groengebieden, zoals de Baggelhuizerplas. Daarnaast ben je zo bij het TT-Circuit Assen, het Asser stadscentrum, sportvelden en de A28. Tot de vele voorzieningen behoren een ontmoetingsplek genaamd, MFA Het Schakelveld Assen!
 
De ontmoetingsplek bij uitstek

MFA Het Schakelveld is een echte Multi Functionele Accommodatie waar zorg, welzijn, cultuur en onderwijs hand in hand gaan. MFA Het Schakelveld is in 2010 geopend en biedt onderdak aan maar liefst zes scholen; Kindcentrum Baggelhuizen , De Aventurijn, CBS Het Octaaf en de W.A. Van Lieflandschool (school voor Speciaal Onderwijs en school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs); FLEX "dag"besteding, een expertisecentrum Assen (dagbesteding (De "Arkel" van Cosis); Plateau Kinderopvang; en een Wijkcentrum (De Schakel). Tevens is er een zwemschool (De Dolfijn) gevestigd.

 

Vragen?
Je kunt bij MFA Het Schakelveld wekelijks inlopen bij het buurtteam Baggelhuizen Centrum van Vaart Welzijn. Zij zijn elke donderdag te vinden in Het Schakelveld. Kom een kopje koffie of thee drinken. Ook ben je welkom voor vragen of ideeën over bijvoorbeeld de wijk.
 

 

Dag: elke donderdag

Tijd: 10.00 – 11:00 uur M.U.V schoolvakanties

Locatie: MFA Het Schakelveld 

 
Wijkgrenzen Assen-West