• Nieuws
  • Maak kennis met onze wijkreporters!

Maak kennis met onze wijkreporters!

Al sinds het begin van Mijn Buurt Assen werken we samen met wijkreporters. Een groep enthousiaste mensen die foto’s maken voor onze website en social media. Misschien ben je ze al weleens tegen gekomen bij één van onze activiteiten. En anders heb je vast hun namen al eens voorbij zien komen bij één van onze nieuwsberichten. De groep is onlangs uitgebreid met nieuwe fotografen en verslaggevers. Tijd om een paar van onze 'oude' en nieuwe toppers aan jullie voor te stellen!

 

Ineke Heijting

Jaren geleden zag ik een oproep voor een vrijwillige wijkreporter bij Mijn Buurt Assen. Daar heb ik op gereageerd en ik ben meteen aan de slag gegaan. Sinds 2015 verplaats ik mij in een scootmobiel, omdat ik onder andere polo neuropathie heb. Naast mijn werk als wijkreporter houd ik mij bezig met het uitzetten van routes voor de Asser scootmobielclub. Ook zet ik mij in voor de haakgroep ‘Aanhaken’ in Assen-Oost. Ik vind het heel leuk om als wijkreporter foto’s te maken, maar kom af en toe wel dingen tegen wat niet lukt zoals ik het zou willen. Een scootmobiel past niet overal door en slecht ter been zijn is ook niet echt handig, maar dat houdt me niet tegen!

 

Freddy Rozenveld

Mijn naam is Freddy Rozenveld. Ik ben 51 jaar en woon samen met Angelique samen in Assen. Dit jaar zijn we alweer twintig jaar getrouwd. We hebben drie honden en drie katten. Ik ben wijkreporter voor Mijn Buurt Assen geworden om iets voor de wijk te kunnen doen. Mijn hobby fotografie past hier goed bij. Naast fotograferen doe ik aan metaaldetectie en magneetvissen. Ik werk daarnaast in de horeca bij een hotel/restaurant in het centrum voor 38 uur per week.

 

Maarten Blok

Hallo, ik ben Maarten Blok en ik ben 40 jaar. Ik woon in Assen en ben wijkreporter geworden om meer van Assen te kunnen ontdekken. Mijn hobby’s zijn fotograferen en filmpjes maken van het OV. Wellicht zien we elkaar snel in de wijk bij een leuk evenement! 

 

Alex Kempers

Ik ben Alex Kempers, 53 jaar en ik woon met mijn partner en twee hondjes in het centrum van Assen. Ik werk als fotograaf bij diverse vrijwilligersprojecten en als wijkreporter bij Mijn Buurt Assen. Ik ben wijkreporter geworden omdat ik betrokken ben bij Assen, ik houd van sociale, gezellige en culturele activiteiten en op deze manier kan ik dit combineren met mijn hobby fotografie. Daarnaast draag ik maatschappelijk wat bij en ik maak deel uit van een team. Naast mijn werk als fotograaf help ik op festivals en bij losse activiteiten. Ik mag graag de stad in gaan om wat te drinken en ben regelmatig in de buurt te vinden. Hopelijk komen we elkaar snel eens tegen!

 

Johan Boetes

Mijn naam is Johan Boetes, ik ben 68 jaar, getrouwd en ik woon in Assen. Mijn hobby’s zijn fotograferen, reizen en wandelen. Het werk van de wijkreporter sluit hier dus goed bij aan. Toen Mijn buurt Assen opgericht werd, heb ik mij dan ook gelijk aangemeld als fotograaf en tot heden doe ik dat nog altijd met veel plezier en passie.

 

Arjan Poel

Mijn naam is Arjan Poel en ik ben getrouwd met Priscilla Hummel. We wonen samen in een mooi huis in de wijk Peelo. Ik werk als schoonmaker bij de Gom en Effektief. Mijn hobby’s zijn fotografie, knutselen aan computers, motorrijden en schaken. Het werken als wijkreporter doe ik nu al een tijdje en jullie zullen me vast binnenkort een keer tijdens een klus tegenkomen!

 

Christine Eggens

Ik ben Christine Eggens, schrijvend wijkreporter en je kunt me tegenkomen op de activiteiten van Mijn Buurt Assen. Ik heb altijd pen en papier klaar om een verhaal te schrijven over mooie initiatieven in Assen. Ik werk graag samen met een fotograaf, want een verhaal zonder foto’s spreekt nog niet tot de verbeelding. Ik hoop nog een tijdje door te gaan, ik heb er veel plezier in!

 

Lisa Borchers

Mijn naam is Lisa Borchers. Ik ben 26 jaar en woon in Assen. Heb een hond waar ik graag mee wandel. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als reporter voor De Nieuwe Kolk en de Asser Courant miste ik het schrijven. Ik ben dan ook heel blij dat ik de pen weer mag oppakken voor Mijn buurt Assen. Met ook nog een maatschappelijk doel; de mooie initiatieven vast leggen op papier. Naast schrijven mag ik ook graag fotograferen. Ik ben betrokken bij een aantal bedrijven en stichtingen waarvoor ik graag de handen uit de mouwen steek. Hopelijk komen we elkaar snel een keer tegen! 

 

Ook wijkreporter worden?

We zijn nog op zoek naar schrijvende wijkreporters en reporters die filmpjes willen maken. Lijkt jou dat leuk? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van 'Wijkreporter MBA'.

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

De 4 mijl Routes van Assen

De 4 mijl Routes van Assen

Op vrijdag 5 april is de feestelijke opening van de maar liefst zes 4 Mijl wijkroutes van Assen. Er zijn ...
Lees verder
Opruimmiddag Kloosterveste

Opruimmiddag Kloosterveste

Op 17 april organiseert de winkeliersvereniging in samenwerking met Mijn Buurt Assen een opruimmiddag in ...
Lees verder
Stadsplek spelen en sporten Esakkerweg

Stadsplek spelen en sporten Esakkerweg

In september 2023 hebben we de inwoners van Peelo noordoost uitgenodigd voor een bijeenkomst over BOSS. W...
Lees verder