Mijn Buurt Assen Winacties

Winacties 

Maak de buurt gezellig & win een prijs!

 

Juist in deze tijd kunnen we wel wat vrolijkheid in de buurt gebruiken. Mijn Buurt Assen nodigt je uit om mee te doen met een aantal (win)acties. 

De mooiste of meest bijzondere inzendingen ontvangen een gevulde boodschappentas van Mijn Buurt Assen. Meedoen kan tot 7 december. De winnaars ontvangen bericht via e-mail en vermelden we in de Asser Courant op 22 december.

Winactie 1

Poster voor achter je raam

 

Download hier de poster om in te kleuren of te versieren.  Plak 'm op het raam en maak zo de buurt een beetje gezelliger. 
 

Wil je meedoen aan de winactie?

Versier dan niet alleen de poster, maar vul ook in hoe belangrijk het voor jou is om vol te houden in coronatijd. Daarmee inspireer je anderen in Drenthe en…. wie weet win jij een van de gevulde boodschappentassen van Mijn Buurt Assen! 
 

Zo werkt het

Ga naar www.drentenvoorelkaar.nl en klik op ‘Posteractie’, upload een foto van jouw ingekleurde of versierde poster met de ingevulde slogan en vul je naam en e-mailadres in.

Winactie 2

Verlicht of versier je tuin/balkon

 

Verlicht of versier je tuin/raam/balkon. Bedenk iets leuks en maak het gezellig in de buurt! Maak er een foto van en stuur het op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wie weet val jij in de prijzen en bezorgen we bij jou een volle boodschappentas! 

 

Jouw buurt

is een idee

waard

Heb je de ultieme oplossing voor dat smerige hondenpoepprobleem of heb je een creatief idee om dat saaie hoekje of veldje in de buurt aan te pakken? Maak er dan werk van!