Mijn Buurt Assen zoekt enthousiaste redacteuren, moderators en fotografen

Mijn Buurt Assen zoekt redacteuren, moderators en fotografen. Assenaren die betrokken zijn bij hun buurt en de wereld willen laten zien wat daar gebeurt! Nieuwsgierig? Hieronder lees je meer over de functies.

Wijkredacteuren

Ben jij betrokken bij je buurt, is schrijven of filmen je passie, ben je nieuwsgierig naar mensen en verhalen en weet je de weg op social media? Word dan wijkredacteur van Mijn Buurt Assen. Als redacteur houd je je oren en ogen áltijd goed open. Je bezoekt evenementen en activiteiten en schrijft er een nieuwsbericht over of pakt je telefoon voor een leuke vlog. Als redacteur bouw je mee aan een online buurtgevoel én doet ervaring op: fijn voor je CV!

Wijkmoderators

Ben jij betrokken bij je buurt, ben je sociaal en doortastend en vind je het leuk om aan een website mee te bouwen? Word dan wijkmoderator van Mijn Buurt Assen. Als moderator houd je het overzicht over jouw buurtpagina. Je verzamelt content en plaatst deze op Mijn Buurt Assen.nl en social media. Je legt en onderhoudt contacten met redacteuren en beantwoordt vragen en reacties op de website of social media.

Fotografen

Ben jij betrokken bij je buurt, is fotografie je vak of je hobby en sta je graag met je lens of telefoon vooraan? Word dan fotograaf van Mijn Buurt Assen. Je fotografeert activiteiten en initiatieven in jouw buurt en zorgt voor foto’s die passen bij Mijn Buurt Assen. Zo vul je ook meteen de wijkhashtag op onze instagrampagina. Je laat de wereld met jouw foto’s zien wat er in je buurt gebeurt en bouwt tegelijkertijd aan je eigen portfolio.

Ben jij de redacteur, moderator of fotograaf die we zoeken? Of wil je meer informatie?
Laat dan snel van je horen. Stuur een mail naar of stuur ons een bericht op Facebook.