• Nieuws
  • Wijkcentrum ’t Markehuus zoekt een manager!

Wijkcentrum ’t Markehuus zoekt een manager!

In oktober zwaait de huidige manager van ’t Markehuus af. Zij zijn daarom op zoek naar een nieuwe manager. De taken zijn divers. Onder andere financiën, verhuur van zalen, horeca, toezicht op het pand, faciliteren en stimuleren van activiteiten en het waarborgen van de veiligheid van het gebouw en de bezoekers. Uiteraard samen met de vrijwilligers. Als manager ben je aanspreekpunt voor alle huidige en toekomstige gebruikers van het wijkcentrum.

 

Wijkcentrum ’t Markehuus is niet meer weg te denken uit de buurt Peelo. Dankzij de tien zalen, kunnen er veel activiteiten plaats vinden voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan zingen, dansen, bingo, biljarten, schaken, bridgen, schilderen, yoga en nog veel meer. Tevens biedt het centrum ruimte voor contacten en wordt er hulp aangeboden door o.a. de wijkagent. Ook vanuit Mijn Buurt Assen zijn we hier regelmatig te vinden.

 

Vacature

De volledige vacature vind je op de Facebookpagina van ’t Markehuus. Heb je vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook je telefoonnummer mailen, dan wordt er contact met je opgenomen.

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

Wijkbezoek Lariks

Wijkbezoek Lariks

Op 23 april bezocht de raad de wijk Lariks. Tijdens dit bezoek stond het wijkaanpakplan centraal en werd ...
Lees verder
Schetsontwerp speeltuin Mozartplaats

Schetsontwerp speeltuin Mozartplaats

De schop gaat binnenkort in de grond! De speeltuin aan de Mozartplaats wordt aangepakt.
Lees verder
De 4 mijl Routes van Assen

De 4 mijl Routes van Assen

Op vrijdag 5 april is de feestelijke opening van de maar liefst zes 4 Mijl wijkroutes van Assen. Er zijn ...
Lees verder