Wat zijn jouw woonwensen?

Bijna 70.000 inwoners in de Regio Groningen - Assen ontvingen een oproep om deel te nemen aan een groot onderzoek naar woonwensen. De komende jaren moeten er een flink aantal woningen worden bijgebouwd in de regio, ook in Assen. Voor de gemeenten is het belangrijk om te weten wat voor woningen er moeten worden gebouwd. Wat vinden inwoners van hun woning en woonomgeving en wat zijn hun woonwensen?

 

Grootschalig woononderzoek

Om dit in kaart te brengen wordt er een grootschalig regionaal woononderzoek gedaan. Ook wij gaan de uitkomsten van dit onderzoek gebruiken voor de actualisatie van onze eigen woonvisie. Daarom is het belangrijk mee te doen aan het onderzoek, ook als u nog niet wilt verhuizen. Veel mensen hebben al gereageerd op de oproep, maar er is nog meer nodig om een goed beeld te kunnen vormen. Met de antwoorden op de vragen kunnen de gemeenten en woningcorporaties hun plannen beter afstemmen op de wensen van de inwoners. Jouw mening is daarom belangrijk! 


Enquête

Doe je als inwoner van Assen ook mee? Deel dan jouw woonwensen en vul de enquête in. Hoe meer reacties er zijn, hoe beter we kunnen inspelen op de wensen van onze inwoners. Voor de thuiswonende jongeren die op zichzelf willen gaan wonen is er een aparte vragenlijst. De enquête en vragenlijst vul je hier in. 

 

Alvast bedankt voor uw deelname namens de gemeenten Groningen, Assen, Tynaarlo, Het Hogeland, Noordenveld, Westerkwartier, Midden-Groningen, de provincies Groningen en Drenthe en alle woningcorporaties.

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

De 4 mijl Routes van Assen

De 4 mijl Routes van Assen

Op vrijdag 5 april is de feestelijke opening van de maar liefst zes 4 Mijl wijkroutes van Assen. Er zijn ...
Lees verder
Opruimmiddag Kloosterveste

Opruimmiddag Kloosterveste

Op 17 april organiseert de winkeliersvereniging in samenwerking met Mijn Buurt Assen een opruimmiddag in ...
Lees verder
Stadsplek spelen en sporten Esakkerweg

Stadsplek spelen en sporten Esakkerweg

In september 2023 hebben we de inwoners van Peelo noordoost uitgenodigd voor een bijeenkomst over BOSS. W...
Lees verder