Stukkie Struun'n!

Stil zitten is in deze tijd makkelijker dan ooit. Terwijl bewegen nu juist zo belangrijk is. Of je nu al wat ouder bent of juist jong. Studenten Ian en Stijn van de opleiding Sport en Bewegen van het Drenthe College helpen je letterlijk op weg.

 

Ze dagen jou uit om regelmatig een wandeling te maken. Lekker rustig in je eentje of gezellig samen. Want een dagelijkse wandeling is niet alleen goed voor je botten en uithoudingsvermogen, je vergroot er ook je spierkracht mee en verbrandt die overtollige kilo’s. En misschien wel net zo belangrijk; wandelen maakt je creatiever, geconcentreerder en verlaagt stress. Kom dus meteen van die bank af en geef je op voor Stukkie Struun’n!

 

Zo werkt het!

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan een informatietasje met wandelroutes, een stappenteller en een motivatiekaart om al je wandelingen en verbrande calorieën op bij te houden. Natuurlijk ben je vrij om zover en lang te lopen als je zelf wilt en kunt. Dit mag dus ook een eigen route zijn. Je hoeft alleen de stappenteller maar in je broekzak te stoppen en je kunt van start.

 

Niet alleen wandelen?

Vind je alleen lopen niet zo leuk? Doe dan mee tijdens onze startwandeling op dinsdag 18 mei van 11.00 tot 12.00 uur. We verzamelen bij de praatpaal aan de Adama van Scheltemalaan. Je kunt je hiervoor ook per mail opgeven. Struun je mee?

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

Kinderburgemeester en Kinderraad bezoeken de sportkledingbank

Kinderburgemeester en Kinderraad bezoeken de sportkledingbank

Op 19 maart heeft de kinderraad een werkbezoek bij de Hippe Kringloop. Er komen acht raadsleden kijken ho...
Lees verder
NK Tegelwippen

NK Tegelwippen

Ook dit jaar gaan we als gemeente de strijd aan en doen we mee aan het NK Tegelwippen van 21 maart tot en...
Lees verder
Kunstig Pittelo

Kunstig Pittelo

Werkgroep Kunstig Pittelo is op zoek naar creatieve meedenkers en doeners voor het samenbrengen van versc...
Lees verder