• Nieuws
  • STILA bestaat vijf jaar en wil meer weten over jouw buurt!

STILA bestaat vijf jaar en wil meer weten over jouw buurt!

STILA, de Stichting Stimulering Leefbaarheid Assen, bestaat 5 jaar! Voor STILA betekent leefbaarheid dat activiteiten helpen aan het geluk en welzijn in jouw straat, buurt of wijk. Dat je door de activiteiten meer contact maakt met andere bewoners om je zo samen in te zetten voor jouw woonomgeving en het gevoel dat je er bij hoort.

 

STILA wil in het kader van het jubileum graag met de inwoners van Assen samen terugkijken om te leren en te verbeteren, zeker in deze tijd waarin de noodzakelijke coronamaatregelen leefbaarheid sterk onder druk zetten. Daarbij wil STILA de inwoners ook een kans bieden om suggesties te doen, en de mogelijkheid geven om zich aan te melden om actief te worden binnen de stichting.

 

Vragenlijst

Samen met de gemeente Assen wil de stichting graag weten hoe prettig jij in jouw wijk woont, wat je vindt van de activiteiten die normaal gesproken worden georganiseerd en welke activiteiten je nog mist in jouw wijk. Misschien heb je nog een goed idee voor jouw buurt? Je kunt jouw mening en ideeën heel makkelijk delen via de vragenlijst die STILA, gemeente Assen en Zorgbelang Drenthe hebben opgesteld. Je vindt deze vragenlijst hier

 

Betere ondersteuning bij initiatieven 

Door deze vragenlijst in te vullen, help je mee inzicht te geven in wat je belangrijk vindt als het gaat om het geluk en de leefbaarheid in jouw straat, buurt of wijk. Dit geeft informatie om de werkwijze en het bereik van STILA te verbeteren, zodat STILA inwoners met initiatieven nog beter kan faciliteren. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 20 minuten. 

 

Meer informatie over STILA vind je op hun website

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

Wijkbezoek Lariks

Wijkbezoek Lariks

Op 23 april bezocht de raad de wijk Lariks. Tijdens dit bezoek stond het wijkaanpakplan centraal en werd ...
Lees verder
Schetsontwerp speeltuin Mozartplaats

Schetsontwerp speeltuin Mozartplaats

De schop gaat binnenkort in de grond! De speeltuin aan de Mozartplaats wordt aangepakt.
Lees verder
De 4 mijl Routes van Assen

De 4 mijl Routes van Assen

Op vrijdag 5 april is de feestelijke opening van de maar liefst zes 4 Mijl wijkroutes van Assen. Er zijn ...
Lees verder