• Nieuws
  • Ontwerp speelveld Seinepad

Ontwerp speelveld Seinepad

Voor de zomer hebben we de buurt rondom het speelveld bij het Seinepad uitgenodigd om mee te denken over de inrichting. Het ontwerp heeft wat langer geduurd dan gehoopt, maar.…het schetsontwerp is klaar! 

 

Ontwerp

Ben je benieuwd naar het ontwerp? Deze vind je hier!
Laten jullie weten wat je van het ontwerp vindt? Dit kun je doen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp Buurtplek Seinepad Pittelo. Ook kun je langskomen op het spreekuur. Dat is elke dinsdagmiddag om 14.00 uur in de MaasStee (Maasstraat 25, hier ligt het ontwerp op groot formaat). Ook als je in gesprek wilt over het ontwerp ben je daar van harte welkom. 

 

Buurtplek Marnepad

De buurtplek aan het Marnepad is een paar jaar geleden al aangepakt en het enige wat daar gaat gebeuren is het vervangen van het piramide speeltoestel voor een toestel dat geschikt is voor jongere kinderen.

 

Steunplek Moezelstraat

De steunplek voor de Moezelstraat blijft zoals die er nu ligt.

 

Wat gebeurd er met al die andere oude kleine speeltuintjes?


Wanneer de bovenstaande plekken klaar zijn, zullen we ook gaan beginnen met het opruimen van de kleine speelplekken die her en der door Pittelo midden te vinden zijn. Op een straatplek komen geen speeltoestellen meer. Maar er kan bijvoorbeeld wel een leuke speelaanleiding of een picknicktafel komen. Daar mag je als buurt zelf over nadenken. Een speelaanleiding is geen speeltoestel, maar zorgt er wel voor dat kinderen hun fantasie en de omgeving gaan gebruiken voor hun spel.

 

Wil je als buurt alvast in gesprek met de wijkcontactpersoon over de herinrichting tot een straatplek? Stuur dan een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs op het spreekuur in de MaasStee.

 

Ontwerp Seinepad

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

De 4 mijl Routes van Assen

De 4 mijl Routes van Assen

Op vrijdag 5 april is de feestelijke opening van de maar liefst zes 4 Mijl wijkroutes van Assen. Er zijn ...
Lees verder
Opruimmiddag Kloosterveste

Opruimmiddag Kloosterveste

Op 17 april organiseert de winkeliersvereniging in samenwerking met Mijn Buurt Assen een opruimmiddag in ...
Lees verder
Stadsplek spelen en sporten Esakkerweg

Stadsplek spelen en sporten Esakkerweg

In september 2023 hebben we de inwoners van Peelo noordoost uitgenodigd voor een bijeenkomst over BOSS. W...
Lees verder