• Nieuws
  • Opening speeltuin Mozartplaats

Opening speeltuin Mozartplaats

Laten we zeggen dat de weergoden de vernieuwde speeltuin aan de Mozartplaats niet zo best gezind zijn. ;-). De aanleg duurde langer dan gepland wegens de enorme stortbuien van de afgelopen tijd die de werkzaamheden behoorlijk hebben vertraagd. Wat dan wel weer leuk was voor sommige kinderen; lekker spelen in de modderpoel. Maar of hun ouders hier zo blij mee waren...
 

Speeltuin

Gelukkig werd het na alle nattigheid heel mooi weer en kon de speeltuin afgemaakt worden. Er staat nog 1 oud speeltoestel, maar de rest is allemaal nieuw. Kinderen worden uitgedaagd om na te denken hoe zij bijvoorbeeld op de glijbaan kunnen komen, want een makkelijk trappetje is er niet. Het is dus echt de bedoeling om uit te proberen hoe je dit doet en handig te worden.  

 

Opening

Op woensdag 4 september was het zover, wethouder Jan Broekema opende officieel de speeltuin en alle kinderen (natuurlijk ook hun ouders) waren welkom. Na een paar officiële woorden knipte Jan met een van de kinderen een lint door waarna iedereen luid joelend de speeltuin in rende. EINDELIJK echt geopend. Een opening is natuurlijk een feestje, en dat hebben de mensen van De Componist er ook echt van gemaakt. De hele week was het mooi weer, maar helaas deze middag niet. Hierdoor waren alle leuke dingen binnen. 

 

De extra vrolijke noot kwam van Rob, die met zijn ukelele en mooie stem zorgde voor een swingend feestje en zingende kids. En er waren bananenpannenkoeken, zelfgemaakte limonade, fruitspiesjes en buiten stond een heuse ijskar met 6 smaken heerlijk ijs. En weet je wat zo leuk was? Iedereen mocht net zoveel ijsjes en pannenkoeken eten als ze wilden! En ja, soms ga je dan met buikpijn naar huis ;).Maar het was, ondanks het mindere weer, een geslaagde opening.

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

Wijkfeest Assen-Oost

Wijkfeest Assen-Oost

In een lange straat stonden allemaal verschilldende kraampjes. Van de adventkerk tot Veilig Verkeer Neder...
Lees verder
Opening flats Thorbeckelaan

Opening flats Thorbeckelaan

De drie flats aan de Thorbeckelaan in Assen hebben een feestje op 11 september. Mijn Buurt Assen wilde de...
Lees verder
Nieuw Groentekastje in Schakelveld

Nieuw Groentekastje in Schakelveld

Er is een nieuw groentekastje geplaatst op Sckakelveld!
Lees verder