• Nieuws
  • Ontwerp hét nieuwe naambord van Kloosterveen!

Ontwerp hét nieuwe naambord van Kloosterveen!

Woon jij in Kloosterveen? Mooi! Kloosterveen heeft namelijk (bijna) alles! Maar wat Kloosterveen volgens Michal Čepelák, mede inwoner, nog mistte, was een mooi naambord. Want het bord wat er nu hangt? Die kan eigenlijk niet meer...Toch?

 

Samen met Michal bedachten we daarom een leuke actie. Ontwerp hét nieuwe naambord van Kloosterveen! Stuur jouw ontwerp voor het nieuwe naambord in en wie weet heet jouw bord de inwoners en bezoekers straks welkom in de wijk.

 

Meedoen?

Je kunt meedoen als je in Kloosterveen woont en op het naambord moet in elk geval ‘Kloosterveen‘ staan. De rest van de tekst, of afbeelding is aan jou! Houd het uiteraard wel een beetje netjes ? Je kunt jouw ontwerp tot en met 15 juni insturen. Gebruik dit template, of haal deze bij Primera Kloosterveste. Je mag je ontwerp mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of inleveren bij de Primera.

 

Let op! Het frame van het uiteindelijke bord wordt aangepast aan het ontwerp. Het kan dus zijn dat dit niet een houten bord wordt, maar roze blijft, of in een andere kleur wordt geverfd.

 

De winnaar

Na 15 juni presenteren we de finalisten via onze site en social media kanalen, waarna jijzelf de winnaar kunt kiezen. Dit ontwerp wordt dan ook daadwerkelijk gebruikt voor het nieuwe naambord. Zo maken we samen de buurt weer een beetje mooier! Doe je mee?

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

Stadsplek spelen en sporten Esakkersweg

Stadsplek spelen en sporten Esakkersweg

In september 2023 hebben we de inwoners van Peelo noordoost uitgenodigd voor een bijeenkomst over BOSS. W...
Lees verder
Kinderburgemeester en Kinderraad bezoeken de sportkledingbank

Kinderburgemeester en Kinderraad bezoeken de sportkledingbank

Op 19 maart heeft de kinderraad een werkbezoek bij de Hippe Kringloop. Er komen acht raadsleden kijken ho...
Lees verder
NK Tegelwippen

NK Tegelwippen

Ook dit jaar gaan we als gemeente de strijd aan en doen we mee aan het NK Tegelwippen van 21 maart tot en...
Lees verder