• Nieuws
  • Muurschildering roeivereniging Loon

Muurschildering roeivereniging Loon

Vorige week vertelde we over de leden van de roeivereniging die met elkaar mee schilderen aan het kunstwerk op de muur bij de club. Een tweede groep leden heeft met elkaar het kunstwerk afgemaakt. Wijkreporter Lisa Borchers ging langs de club om het beeld vast te leggen en maakte onderstaand verslag. 

 

De muurschildering waar een aantal leden van de roeivereniging eerder deze maand mee zijn begonnen, werd vanmiddag afgemaakt. Met spuitbussen heeft de tweede ploeg het kunstwerk afgemaakt op de buitenmuur van de roeivereniging. Het is zeker de moeite waard om een keer te gaan kijken. Misschien tijdens een fiets- of wandeltocht door het mooie landschap van Loon.

 

Kleurrijke muurschildering

Vanaf het fietspad dat achter het clubhuis langs loopt, is het goed te zien. Het is een kleurrijk geheel geworden. Wat ik er zelf erg mooi aan vind is, dat er ook ruimte is voor de natuur. De reiger vind ik persoonlijk een heel bijzonder mooi detail, die ook goed gelukt is. De vorige middag waren ze bezig geweest met het aanbrengen van het ontwerp en de grove contouren van de roeiboot op de muur. Bij het zien van de verschillende figuurtjes kreeg ik eigenlijk het idee dat het allemaal de verschillende leden van vereniging moesten voorstellen. Iedereen uniek en op zijn plek voor het grote geheel.

Foto's

Lisa Borchers
Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

Vraag een kerstboom voor jouw buurt aan!

Vraag een kerstboom voor jouw buurt aan!

In navolging van de Superbuur actie, is de kerstbomen actie natuurlijk ook weer terug dit jaar! Wil jij e...
Lees verder
Denk mee over Marsdijk!

Denk mee over Marsdijk!

Afgelopen 30 oktober zijn we tijdens een inloopmiddag in gesprek gegaan over de speelplekken in Marsdijk....
Lees verder
Lampionnetje lopen 2.0 in Amelterhout

Lampionnetje lopen 2.0 in Amelterhout

Ieder jaar is het een feest om op 11 november zoveel kinderen met lampionnetjes te zien. In Amelterhout t...
Lees verder