• Nieuws
  • Maak je eigen Midnight Walk!

Maak je eigen Midnight Walk!

De Midnightwalk is het grootste evenement van Rotary Club Assen-Noord. Elk jaar op de tweede vrijdag in september organiseert Club Assen-Noord met vele vrijwilligers de Rotary Midnight Walk. In verband met de coronamaatregelen heeft de organisatie dit jaar een alternatieve vorm bedacht: Maak je eigen wijk Midnightwalk!

 

Hiermee zet je de hotspots in jouw wijk centraal. Op 11 september worden de winnaars bekend gemaakt. Elke wijk heeft straks een winnaar. De winnaar ontvangt een goed gevulde picknickmand. 

 

Hoe werkt het?

  1. Maak je eigen wijk MNW , een route is niet nodig, en zend minimaal drie foto’s in van prachtige plekken – hotspots- van je wijk in;
  2. Geef aan waar deze plaatsen te zien zijn (wijk en de straat – omschrijving)
  3. Waarom vind jij dit een mooie plek in jouw wijk?
  4. Maak een foto met een speldje van de MNW 2020 of het logo van de Midnightwalk.
  5. Stuur de beschrijving, foto’s en jouw gegevens (NAW en email en telefoonnummer) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.m, voor 8 september 23.00 uur.

Op 11 september wordt de winnaar van elke wijk bekend gemaakt en worden alle winnende hotspots verzamelt. Deze zijn later te downloaden als digitaal boekje, zodat de routes altijd gelopen kunnen worden!

 

Midnight Walk speldje

Deelnemers aan de midnightwalk krijgen ieder jaar bij de finish een speldje. Omdat er dit jaar geen reguliere Midnight Walk is, is er een alternatief speldje ontworpen. Dit speldje is te koop voor € 5 op de site van Midnight Walk. Behalve het speldje ontvang je een prachtig boekje met informatie over de afgelopen 11 Midnightwalks. De opbrengst wordt helemaal besteed aan de specifieke projecten van het Nationaal Fonds Kinderhulp in Assen.

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

Kinderburgemeester en Kinderraad bezoeken de sportkledingbank

Kinderburgemeester en Kinderraad bezoeken de sportkledingbank

Op 19 maart heeft de kinderraad een werkbezoek bij de Hippe Kringloop. Er komen acht raadsleden kijken ho...
Lees verder
NK Tegelwippen

NK Tegelwippen

Ook dit jaar gaan we als gemeente de strijd aan en doen we mee aan het NK Tegelwippen van 21 maart tot en...
Lees verder
Kunstig Pittelo

Kunstig Pittelo

Werkgroep Kunstig Pittelo is op zoek naar creatieve meedenkers en doeners voor het samenbrengen van versc...
Lees verder