• Nieuws
  • Inloopmiddag Kloosterveste over aanpassingen voetgangersgebied

Inloopmiddag Kloosterveste over aanpassingen voetgangersgebied

Inwoners, ondernemers en bezoekers van het winkelcentrum Kloosterveste ondervinden in toenemende mate hinder van (brom)fietsers en ander verkeer in het voetgangersgebied in Kloosterveste. Gemeente Assen wil graag dat het voetgangersgebied een veilig en aangenaam gebied is voor voetgangers. Daarom willen zij de toegangsregels voor het voetgangersgebied aanpassen. Je bent van harte uitgenodigd om mee te denken hierover tijdens een inloopmiddag!

 

Het voetgangersgebied moet weer exclusief voor voetgangers worden. Fietsen is hier straks dan niet meer toegestaan. Op de tekening hieronder zie je om welk deel van het winkelcentrum het gaat. Deze tekening is een voorstel.

 

Inloopmiddag

Heb je vragen of wil je van gedachten wisselen? Kom dan langs tijdens de inloopmiddag op woensdag 3 november van 16:00 uur tot 19:00 uur in MFA Kloosterveste. Deze inloopmiddag heeft geen vast programma. Je kunt binnenlopen tussen de genoemde tijdstippen. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wil je toch je standpunt delen? Dan kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Voetgangersgebied Kloosterveste.

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

Schetsontwerp speeltuin Mozartplaats

Schetsontwerp speeltuin Mozartplaats

De schop gaat binnenkort in de grond! De speeltuin aan de Mozartplaats wordt aangepakt.
Lees verder
De 4 mijl Routes van Assen

De 4 mijl Routes van Assen

Op vrijdag 5 april is de feestelijke opening van de maar liefst zes 4 Mijl wijkroutes van Assen. Er zijn ...
Lees verder
Opruimmiddag Kloosterveste

Opruimmiddag Kloosterveste

Op 17 april organiseert de winkeliersvereniging in samenwerking met Mijn Buurt Assen een opruimmiddag in ...
Lees verder