• Nieuws
  • Blijf jij uit handen van de politie? Doe mee aan Hunted Assen!

Blijf jij uit handen van de politie? Doe mee aan Hunted Assen!

Op 21 juli wordt de Asser wijk Peelo het decor voor het spel ‘Hunted’. Jongeren gaan op de vlucht en de politie haalt alles uit de kast om de jongeren te ‘pakken’.

 

Ze spelen Hunted, naar het populaire tv-programma waarin mensen uit handen proberen te blijven van een opsporingsteam. Naast dat het een uitdagend en spannend spel is, heeft het als doel jongeren en de politie op een positieve manier met elkaar te verbinden.

 

Vluchten

Het evenement wordt georganiseerd door Vaart Welzijn, de politie en de gemeente. De jongeren krijgen een wit pak en een stempelkaart als deelnamebewijs. Na het startsein moeten zij het gebied in vluchten in de hoop zo lang mogelijk weg te blijven. Ze mogen zich alleen binnen het afgesproken gebied begeven en hebben een bepaalde tijd om niet gepakt te worden.

 

Stempelposten

In Peelo staan op verschillende punten stempelposten. Hier moeten de jongeren stempels halen. Halen ze alle stempels binnen de tijd en worden ze niet gepakt? Dan hebben ze gewonnen. Worden ze toch gepakt door de politie? Game over!

 

Opgeven

Het spel wordt op 21 juli tussen 19.00 en 21.00 uur gespeeld bij 't Markehuus aan de Scharmbarg. Kinderen tussen de 14 en 18 jaar kunnen zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

Vraag een kerstboom voor jouw buurt aan!

Vraag een kerstboom voor jouw buurt aan!

In navolging van de Superbuur actie, is de kerstbomen actie natuurlijk ook weer terug dit jaar! Wil jij e...
Lees verder
Denk mee over Marsdijk!

Denk mee over Marsdijk!

Afgelopen 30 oktober zijn we tijdens een inloopmiddag in gesprek gegaan over de speelplekken in Marsdijk....
Lees verder
Lampionnetje lopen 2.0 in Amelterhout

Lampionnetje lopen 2.0 in Amelterhout

Ieder jaar is het een feest om op 11 november zoveel kinderen met lampionnetjes te zien. In Amelterhout t...
Lees verder