• Nieuws
  • Hulp nodig? Blijf er niet mee zitten!

Hulp nodig? Blijf er niet mee zitten!

De verscherping van de coronamaatregelen heeft helaas ook impact op ons welzijn. Voel jij je eenzaam of heb je ergens anders hulp bij nodig? Ken je iemand die hulp kan gebruiken? Bij een lastige gezinssituatie bijvoorbeeld? Of bij dagelijkse dingen, zoals boodschappen doen? Blijf er niet mee zitten!

 

In Assen kun je bij verschillende instanties terecht. 

  • Neem contact op met Vaart Welzijn. Bel (088) 030 5160 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
  • Op VIP! Assen vind je veel vrijwilligers(organisaties) die er graag voor een ander zijn. Bijvoorbeeld door het bieden van een luisterend oor. Zelf een helpende hand bieden? Je vindt hier ook vrijwilligersvacatures. 
     
  • Mantelzorgers vinden elkaar op Informele Zorg Assen. Je kunt er bijvoorbeeld (lokale) ervaringen uitwisselen. In de Kennisbank staan praktische tips rondom het regelen van financiën, woningaanpassingen en meer. Ook vind je er een Zorgkaart met een overzicht van lokale zorgaanbieders.

 

Juist nú is aandacht voor elkaar in de buurt belangrijk. Onze medewerkers zijn nog steeds actief in jouw buurt. Niet meer altijd persoonlijk, in verband met jouw en onze veiligheid. Heb je ons nodig? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

Schetsontwerp speeltuin Mozartplaats

Schetsontwerp speeltuin Mozartplaats

De schop gaat binnenkort in de grond! De speeltuin aan de Mozartplaats wordt aangepakt.
Lees verder
De 4 mijl Routes van Assen

De 4 mijl Routes van Assen

Op vrijdag 5 april is de feestelijke opening van de maar liefst zes 4 Mijl wijkroutes van Assen. Er zijn ...
Lees verder
Opruimmiddag Kloosterveste

Opruimmiddag Kloosterveste

Op 17 april organiseert de winkeliersvereniging in samenwerking met Mijn Buurt Assen een opruimmiddag in ...
Lees verder