• Nieuws
  • Heeft jouw sportvereniging zich al aangemeld voor het Asser Sport Akkoord?

Heeft jouw sportvereniging zich al aangemeld voor het Asser Sport Akkoord?

Na maanden van inspanningen door mensen van talloze organisaties ligt er het Asser Sport Akkoord! Dit document staat vol met ambities die de organisatie met sport in Assen wil bereiken. Is jouw vereniging al aangesloten?

 

Met de ondertekening van het Sportakkoord spreek je je als organisatie of vereniging uit voor de beschreven ambities en geef je aan dat je betrokken wilt worden bij de totstandkoming ervan. Bijvoorbeeld door mee te denken bij de uitwerking of mee te helpen aan de realisatie ervan. Op deze manier werken tientallen organisaties (verenigingen, onderwijs, welzijn, bedrijfsleven, gemeente) samen aan sport in Assen.

 

Organisaties die het Sportakkoord ondertekenen zullen gebruik kunnen maken van services: scholingen voor technisch kader, workshops met betrekking tot vrijwilligersbeleid of positief sportklimaat, bestuursbegeleiding en diverse andere vormen van ondersteuning. In lijn met de ambities uit het Sportakkoord zullen deze services geheel of gedeeltelijk gesubsidieerd worden aangeboden aan de partijen die meewerken.

 

Ondertekening

De ondertekening vindt plaats tijdens een grote happening op 21 september op het binnenplein van de Kombaan in het Wielercentrum Stadsbroek. Het programma vindt zo veel mogelijk buiten plaats en is corona proof. Wil je erbij zijn? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Sportakkoord lezen en aanmelden

Als vereniging kun je je nog aanmelden voor het Sportakkoord. Al meer dan 85 verenigingen gingen je voor! Het volledige akkoord en de lijst met verenigingen die zich al aangemeld hebben, vind je hier. Hier lees je ook hoe je je aan kunt melden. Meld je snel aan en werk mee aan Asser Sportstad!

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

NK Tegelwippen

NK Tegelwippen

Ook dit jaar gaan we als gemeente de strijd aan en doen we mee aan het NK Tegelwippen van 21 maart tot en...
Lees verder
Kunstig Pittelo

Kunstig Pittelo

Werkgroep Kunstig Pittelo is op zoek naar creatieve meedenkers en doeners voor het samenbrengen van versc...
Lees verder
Wat zijn jouw woonwensen?

Wat zijn jouw woonwensen?

Bijna 70.000 inwoners in de Regio Groningen - Assen ontvingen een oproep om deel te nemen aan een groot o...
Lees verder