• Nieuws
  • Gezocht: woningeigenaren uit Pittelo, De Lariks, Noorderpark en Assen-West

Gezocht: woningeigenaren uit Pittelo, De Lariks, Noorderpark en Assen-West

Samen aan de slag voor een lagere energierekening

Heb je een eigen huis en moeite met het betalen van de energierekening? Gemeente Assen, Vaart Welzijn en vrijwillige energiecoaches willen je graag helpen om energie te besparen en je woning te verduurzamen. We starten in de wijken Pittelo, de Lariks, Noorderpark en Assen-West en zijn op zoek naar 100 woningeigenaren met een minder hoog inkomen. Dit proefproject richt zich op woningeigenaren, maar we werken ook aan energiebesparende maatregelen voor huurders.

 

Aanmelden kan bij onze buurtwerker. Hij of zij neemt contact met je op en komt bij je langs. De buurtwerker legt uit wat de mogelijkheden zijn en helpt je verder op weg. Ook komt een energiecoach bij je langs voor handige bespaartips waarmee je direct bespaart. Als je je huis verder wilt verduurzamen komt een energieadviseur langs. Deze geeft gratis advies op maat over isolerende maatregelen. Bijvoorbeeld vloerisolatie, spouwmuurisolatie of isolatieglas. In sommige gevallen betaal je voor zo’n maatregel helemaal niets. Na dit proefproject gaan we ook in de andere wijken aan de slag.

 

Meer informatie

Meer weten of meedoen aan dit proefproject? Neem contact op met de buurtwerker via 06-57525442, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

Sloopfeest Zilverschoonflats

Sloopfeest Zilverschoonflats

Op 10 juni om 10.00 uur staat er iets te gebeuren in de Zilverschoonstraat. De stoep staat vol met mensen...
Lees verder
Jaarrapportage 2023

Jaarrapportage 2023

Met plezier presenteren we het jaarverslag van Mijn Buurt Assen over 2023. Het jaar waarin de samenwerkin...
Lees verder
Ontdek Kloosterakker tijdens de informatiedag!

Ontdek Kloosterakker tijdens de informatiedag!

Op zaterdag 6 juli wordt er een informatiedag gehouden in Kloosterakker voor bewoners en geïnteresseerden...
Lees verder