• Nieuws
  • FF buurten aan de Dassenslag in Marsdijk

FF buurten aan de Dassenslag in Marsdijk

FF buurten was weer gezellig! Dit keer was het aan de  Dassenslag in Marsdijk. Onze wijkreporter Christine Eggens was er ook bij en maakte voor ons het onderstaande verslag.

 

Het was een al een groot feest toen ik aankwam! Mensen hadden het naar hun zin met een lekker kopje koffie van de koffiefiets. Er waren ook mensen van de gemeente, Actium en Vaart en Welzijn aanwezig. De gesprekken gingen over behulpzame buren tot een ontbrekende speeltoestel. Ook waren er vragen met betrekking tot wateroverlast, bomen of parkeerplaatsen. De partijen die aanwezig waren nemen dit mee.

 

Actieve buurtvereniging


In deze buurt is een actieve buurtvereniging aanwezig. Binnenkort hebben ze een BBQ georganiseerd. Door de activiteiten van de vereniging ziet men elkaar vaker. Dit zag je ook terug aan de drukke opkomst. Iemand zei zelfs dat de buurt soms wel een beetje aanvoelt als een leuk dorp.

 

Ideeën

Op de tafel lagen briefjes. Hier konden mensen hun ideeën of verbeteringen opschrijven voor de buurt. Mensen gaven meerder keren aan dat je in deze buurt echt op elkaar kunt rekenen en dat mensen altijd voor je klaar staan. Mensen gingen met een voldoen en nieuwe ideeën voor de wijk weer terug naar huis.

Foto's

J. Boetes
Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

De 4 mijl Routes van Assen

De 4 mijl Routes van Assen

Op vrijdag 5 april is de feestelijke opening van de maar liefst zes 4 Mijl wijkroutes van Assen. Er zijn ...
Lees verder
Opruimmiddag Kloosterveste

Opruimmiddag Kloosterveste

Op 17 april organiseert de winkeliersvereniging in samenwerking met Mijn Buurt Assen een opruimmiddag in ...
Lees verder
Stadsplek spelen en sporten Esakkerweg

Stadsplek spelen en sporten Esakkerweg

In september 2023 hebben we de inwoners van Peelo noordoost uitgenodigd voor een bijeenkomst over BOSS. W...
Lees verder