Denk mee over Marsdijk!

Afgelopen 30 oktober zijn we tijdens een inloopmiddag in gesprek gegaan over de speelplekken in Marsdijk. Kon je hier niet bij zijn, maar wil je wel graag meedenken? Lees snel verder!

 

We zijn in Assen aan de slag met de buitenruimte. Zodat alle wijken een prettige omgeving worden om te kunnen bewegen, ontmoeten, spelen en sporten. Daarbij zoeken we zoveel mogelijk de verbinding met elkaar. We willen geen losse speel- of ontmoetingsplekken die op elkaar lijken, maar juist plekken die op elkaar aansluiten en elkaar aanvullen. Dit kan betekenen dat er op sommige plekken toestellen verdwijnen of dat deze plekken wat kleiner worden.

 

Duikelen en draaien

Maar voordat we aan de slag gaan, willen we horen wat jullie belangrijk vinden! Denk hierbij aan klimmen, glijden, duikelen, draaien. Maar ook of je plekjes wilt waar je alleen kunt spelen of samen sporten. Tijdens de inloopbijeenkomst hebben we al mooie ideeën en meningen gehoord. Kon je hier niet bij zijn maar wil je wel je mening geven?

 

Geef je mening!

Via dit formulier kun je tot en met 18 november laten horen wat jij belangrijk vindt voor de buitenruimte in Marsdijk. Met al deze ideeën gaan we inventariseren wat mogelijk is. In 2024 gaan we aan de slag! 

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

De 4 mijl Routes van Assen

De 4 mijl Routes van Assen

Op vrijdag 5 april is de feestelijke opening van de maar liefst zes 4 Mijl wijkroutes van Assen. Er zijn ...
Lees verder
Opruimmiddag Kloosterveste

Opruimmiddag Kloosterveste

Op 17 april organiseert de winkeliersvereniging in samenwerking met Mijn Buurt Assen een opruimmiddag in ...
Lees verder
Stadsplek spelen en sporten Esakkerweg

Stadsplek spelen en sporten Esakkerweg

In september 2023 hebben we de inwoners van Peelo noordoost uitgenodigd voor een bijeenkomst over BOSS. W...
Lees verder