• Nieuws
  • AutoMaatje rijdt 10.000e rit!

AutoMaatje rijdt 10.000e rit!

Afgelopen maandag werd het 10.000e ritje van AutoMaatje Assen gereden! AutoMaatje is in september 2019 van start gegaan. Sindsdien zijn de vrijwillige chauffeurs al 10.000 keer heen en weer gereden! 

 

Deelneemster Tiesje Tolner en vrijwillige chauffeur Klaas van der Veen hadden de eer. Zij waren daarom gisteren ‘live’ te horen in ‘op tjak’ van RTVDrenthe. Beiden werden daarna in de bloemetjes gezet.

 

AutoMaatje

ANWB AutoMaatje Assen is een vervoersvoorziening voor Assenaren die voor vervoer van anderen afhankelijk zijn. Kun je zelf geen vervoer meer regelen en geen gebruik maken van de vervoersvoorzieningen in de gemeente? Vraag dan hulp aan ANWB AutoMaatje Assen. Een AutoMaatje is een vrijwilliger die minder mobiele plaatsgenoten met hun eigen auto naar bijvoorbeeld de kapper, de huisarts, het ziekenhuis of een vriend of vriendin voor een gezellig koffiebezoek brengen. Kijk voor meer informatie en hoe je een aanvraag kunt doen voor een AutoMaatje op de website van Vaart Welzijn. Vaart Welzijn zorgt voor de bemiddeling tussen chauffeur en aanvrager. 

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

Stem op het nieuwe welkomstbord van Pittelo

Stem op het nieuwe welkomstbord van Pittelo

De ontwerpfase is voorbij en nu is het tijd om te stemmen!
Lees verder
Update speel- en sportplek Esakkerweg

Update speel- en sportplek Esakkerweg

De basis staat! Je kunt al zien waar straks de paden komen, de zwerfkeien hebben hun plek gevonden en het...
Lees verder
Activiteiten in Marsdijk

Activiteiten in Marsdijk

Marsdijk staat niet stil, en dat komt onder andere door de activiteiten commissie. We gingen in gesprek m...
Lees verder