Winterfeest Leger des Heils

Winterfeest Leger des Heils

13 december 2019 15:00-18:00 uur Maria in Campislaan 257, Maria in Campislaan 257, 9406 JG Assen 0 Sociaal Kosten: €

In samenwerking met Mijn Buurt Assen organiseert het Leger des Heils op 13 december een Winterfeest. Met dit evenement willen wij mensen samenbrengen.

Oliebollen, springkussen en live muziek
Diverse professionals zullen dit jaar een hele andere rol aannemen dan zij gewend zijn. Personeel van het Leger des Heils en collega’s van Vaart Welzijn zullen samen met bewoners van het Leger des Heils achter de marktkramen gaan staan om een ieder te voorzien van diverse warme dranken en eten. Wijkbewoners kunnen genieten van live-muziek, de welbekende soepfiets, oliebollen en nog veel meer. Verder kunnen bezoekers van jong tot oud hun creativiteit kwijt bij het maken van kerststukjes. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Zo is er een springkussen, een ballonnenkunstenaar en is er een knutseltafel.

Gratis toegang
Het winterfeest vindt plaats op het terrein van het Leger des Heils aan de Maria in Campislaan 257 van 15.00-18.00. Alle buurtbewoners zijn welkom en het evenement is gratis.

deel de activiteit vind ik leuk
Georganiseerd door MijnBuurtAssen_Joyce hoe-werkt-mijn-buurt-assen-nou-zo-dus
Feedback

Heb jij iets op de website ontdekt dat je graag zou willen veranderen, waardoor Mijn Buurt Assen nog beter wordt? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Feedback