Win een regenton!

Wil jij ook een regenton winnen? Doe dan mee met onze actie en los de rebus op. We delen in de Week van Ons Water tien gratis regentonnen uit aan de juiste inzendingen.

 

Weet jij wat er staat in onderstaande rebus? Mail de oplossing uiterlijk woensdag 4 mei naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Onder de juiste inzendingen worden de regentonnen verloot. 

 

Een regenton iets voor jou?

Het is zonde om regenwater in het riool te laten lopen. Met een regenton in je tuin of op je balkon vang je zelf eenvoudig regenwater op. Regenwater is zacht en daardoor fijn om bijvoorbeeld je planten (binnen of buiten) water mee te geven. Benieuwd of jouw tuin geschikt is voor een regenton? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Ga voor groen!

Assen maken we nog groener met meer bloemen, bijen, vogels en fijne plekjes in je eigen tuin of balkon. Samen zorgen we voor droge voeten bij hoosbuien, genoeg water in droge periodes en een gezonde omgeving voor mensen en dieren. Dat doen we door stenen te vervangen door groen, regenwater op veilige plekken op te vangen en schoon regenwater te benutten. De gemeente Assen is in de openbare ruimte aan de slag. Jij draagt bij in je eigen huis, tuin en balkon. Kijk hier voor tips van het Duurzaamheidscentrum.

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

Buurthuizen krijgen een hart onder de riem

Buurthuizen krijgen een hart onder de riem

“Buurthuizen zijn een onmisbare schakel in het contact tussen mensen in onze wijken. Jullie verdienen zek...
Lees verder
Gevolgen aangescherpte maatregelen coronavirus voor Mijn Buurt Assen

Gevolgen aangescherpte maatregelen coronavirus voor Mijn Buurt Assen

Maandag 23 maart heeft het kabinet verscherpte maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronaviru...
Lees verder
Ff Buurten bij het Rochtplein

Ff Buurten bij het Rochtplein

Afgelopen woensdag kwam het Mijn Buurt Assen team van de Lariks 'ff buurten' bij het Rochtplein. We hebbe...
Lees verder