Welke mensen hebben we nu eigenlijk nodig voor de volksopera?

11 januari 2019

Wil je meedoen met de volksopera ‘De Ridder van Pittelo’ dan is dat mooi maar welke mensen hebben ze daar nu eigenlijk nodig?

Pieter Spoelstra bouwt het podium op: hij vraag mensen die kunnen sjouwen, tillen, zeg maar handige harries. Dat is dus pas in juli.

Aafje Horst vraagt mensen die met de naaimachine kunnen omgaan, handmatig kunnen naaien, knip- en plakwerk is ook belangrijk.  

Wie is goed in social media? Wie wil de website bijhouden en via facebook, Instagram en twitter laten zien wat er allemaal gebeurt? Hier en daar een verslagje maken en online zetten?

Vormgeefster Karin Post vraagt wie er goed kan omgaan met metaal, verf, hout voor het bouwen van verschillende decors. Wie weet waar we in de buurt goed aan die materialen kunnen komen en ook kunnen opslaan? 

Wie wil in een koor zingen en wie solo? Het hele verhaal wordt grotendeels (in het Nederlands natuurlijk) gezongen. Ervaring hoef je niet te hebben Als we een koor van veertig mensen bij elkaar krijgen, zou dat heel mooi zijn. Zondag 27 januari, om 15 uur is een dag voor de zangers in de Maastee. Dan we gaan kijken welke zangers we hebben en of en hoe we jullie het beste kunnen inzetten. Voor de hoofdrollen, oma Agnes, de jonge Agnes, een Mo , twee vaders en de Ridder, zijn solisten nodig. Houdt 27 januari dus vrij. Woensdagavonden vanaf februari worden oefenavonden. Als je je opgeeft, hoor je tijd en locatie.

Geef je op via de website www.volksoperaassen.nl En je hoeft niet in De Lariks of Pittelo te wonen om mee te doen.

Nog geen reacties

Reageren

Feedback

Heb jij iets op de website ontdekt dat je graag zou willen veranderen, waardoor Mijn Buurt Assen nog beter wordt? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Feedback