Woon je in de Lariks? Denk mee over de toekomst van je wijk!

Hoe ziet de wijk Lariks er in 2035 uit? Dat beschrijven we in de nieuwe Wijkvisie De Lariks. Dat doen we niet alleen, maar met hulp van partners, deskundigen en natuurlijk met de bewoners van de wijk! Sinds deze week kunnen inwoners hun mening geven via Swipocratie: een online vragenlijst waar je snel doorheen kunt ‘swipen’.

 

Het is niet de eerste keer dat we inwoners van De Lariks vragen mee te denken over de toekomst van de wijk. Afgelopen jaar hebben we via een bingokaart opgehaald welke thema’s belangrijk zijn voor bewoners. Deze thema’s verwerken we nu in een visie. Daarbij moeten we keuzes maken die mogelijk gevolgen hebben voor jouw woonomgeving.

 

Wil je bijvoorbeeld liever meer groen in de wijk óf een parkeerplek voor de deur? En hoe denk je over het verduurzamen van je woning? Je kunt je mening geven door op je telefoon of tablet door een aantal vragen heen te ‘swipen’. Het beantwoorden van de vragen, stellingen en dilemma’s duurt ongeveer vijf minuten. Swipe mee

 

Lariks on tour: we komen naar je toe!

Vul je de vragenlijst liever samen in met iemand van Mijn Buurt Assen? Dat kan! De komende weken gaan we ‘on tour’ door de Lariks. Met een iPad onder de arm bezoeken we elke buurt. Kijk op onze pagina over de Lariks wanneer we bij jou in de buurt staan!

 

Foto's

Ineke Heijting
Deel dit op je eigen sociale media

Meer buurtnieuws

Speeltuin Kloosterveen geopend

Speeltuin Kloosterveen geopend

Woensdag 21 juli is de speeltuin in Kloosterveen met een testmiddag geopend. Vijftal buurtbewoners hebben...
Lees verder
Inwoners Lariks denken mee over de toekomst van de wijk!

Inwoners Lariks denken mee over de toekomst van de wijk!

Hoe ziet de wijk Lariks er in 2035 uit? Dat beschrijven we in de nieuwe Wijkvisie De Lariks. Deze visie m...
Lees verder
Kinderbingo in Marsdijk

Kinderbingo in Marsdijk

Vrijdag 16 juli is er voor de kinderen een Bingo georganiseerd in het Anne Frank Park in Marsdijk.
Lees verder

Jouw buurt

is een idee

waard

Heb je de ultieme oplossing voor dat smerige hondenpoepprobleem of heb je een creatief idee om dat saaie hoekje of veldje in de buurt aan te pakken? Maak er dan werk van!