Ontwerp hét nieuwe naambord van Kloosterveen!

Woon jij in Kloosterveen? Mooi! Kloosterveen heeft namelijk (bijna) alles! Maar wat Kloosterveen volgens Michal Čepelák, mede inwoner, nog mistte, was een mooi naambord. Want het bord wat er nu hangt? Die kan eigenlijk niet meer...Toch?

 

Samen met Michal bedachten we daarom een leuke actie. Ontwerp hét nieuwe naambord van Kloosterveen! Stuur jouw ontwerp voor het nieuwe naambord in en wie weet heet jouw bord de inwoners en bezoekers straks welkom in de wijk.

 

Meedoen?

Je kunt meedoen als je in Kloosterveen woont en op het naambord moet in elk geval ‘Kloosterveen‘ staan. De rest van de tekst, of afbeelding is aan jou! Houd het uiteraard wel een beetje netjes ? Je kunt jouw ontwerp tot en met 15 juni insturen. Gebruik dit template, of haal deze bij Primera Kloosterveste. Je mag je ontwerp mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of inleveren bij de Primera.

 

Let op! Het frame van het uiteindelijke bord wordt aangepast aan het ontwerp. Het kan dus zijn dat dit niet een houten bord wordt, maar roze blijft, of in een andere kleur wordt geverfd.

 

De winnaar

Na 15 juni presenteren we de finalisten via onze site en social media kanalen, waarna jijzelf de winnaar kunt kiezen. Dit ontwerp wordt dan ook daadwerkelijk gebruikt voor het nieuwe naambord. Zo maken we samen de buurt weer een beetje mooier! Doe je mee?

Deel dit op je eigen sociale media

Meer buurtnieuws

Speeltuin Kloosterveen geopend

Speeltuin Kloosterveen geopend

Woensdag 21 juli is de speeltuin in Kloosterveen met een testmiddag geopend. Vijftal buurtbewoners hebben...
Lees verder
Inwoners Lariks denken mee over de toekomst van de wijk!

Inwoners Lariks denken mee over de toekomst van de wijk!

Hoe ziet de wijk Lariks er in 2035 uit? Dat beschrijven we in de nieuwe Wijkvisie De Lariks. Deze visie m...
Lees verder
Kinderbingo in Marsdijk

Kinderbingo in Marsdijk

Vrijdag 16 juli is er voor de kinderen een Bingo georganiseerd in het Anne Frank Park in Marsdijk.
Lees verder

Jouw buurt

is een idee

waard

Heb je de ultieme oplossing voor dat smerige hondenpoepprobleem of heb je een creatief idee om dat saaie hoekje of veldje in de buurt aan te pakken? Maak er dan werk van!