pilot: Ouder & Kind Café

pilot: Ouder & Kind Café

1 november 2017 09:30-11:00 uur Assen Zuid en Assen Oost, Carpool Assen Zuid, De Haar 0 Geldzaken Voeding Sport en spel Sociaal Onderwijs en jeugd Jongeren Kosten: €

Woensdag 1 november willen wij (Vaart Welzijn, MEE Drenthe en GGD Drenthe) graag kennismaken met ouders van jonge kinderen in Assen Oost. Graag horen we van jullie of er behoefte is aan een Ouder & Kind Café, waar je ervaringen en vragen over opvoeding, gezonde leefstijl en financiën kan delen met andere ouders. We beginnen met dit initiatief in Assen Oost, maar ook ouders van buiten dit gebied zijn van harte welkom.

We nodigen jullie uit om op woensdag 1 november naar basisschool de Valkenhorst te komen, waar ook het Samenspel zal plaatsvinden. Hier gaan we graag met jullie in gesprek om te horen welke behoeften jullie hebben op het gebied van ontmoeten, leren en delen met andere ouders.

Lijkt het je leuk om hierover mee te denken of om aan mee te doen, kom dan langs!

Locatie: Kindcentrum de Valkenhorst (Bremstraat 14) bij het Samenspel van de SPA.

deel de activiteit vind ik leuk
Georganiseerd namens pilot: Ouder & Kind Café
Feedback

Heb jij iets op de website ontdekt dat je graag zou willen veranderen, waardoor Mijn Buurt Assen nog beter wordt? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Feedback