MBvO/ seniorensport Aquagym voor ex hartpatienten

MBvO/ seniorensport Aquagym voor ex hartpatienten

3 september 2018 10:00-10:30 uur de Bonte Wever 0 Sociaal Senioren Kosten: €

Aquagym voor ex-hartpatiënten is een ontspannen groepstraining van een half uur in borstdiep en warm water. Het water biedt veel voordelen en mogelijkheden. Het water prikkelt de zintuigen, stimuleert de bloedsomloop, en ondersteunt bij het bewegen. Ook wordt er ervaren dat men in het water meer kan. Regelmatig oefenen in het water heeft een positieve invloed op allerlei dagelijkse handelingen; het zorgt ervoor dat men soepel blijft bewegen. Aqua-Gym is geschikt voor iedereen met of zonder zwemdiploma. Het is een gezellige en veilige manier van bewegen waarbij er gewerkt wordt aan de conditie, de spierkracht, lenigheid, evenwicht en coördinatie. Hierbij worden verschillende materialen gebruikt. Een ieder kan op zijn/haar eigen niveau werken en kan de oefeningen in eigen tempo uitvoeren.
Tevens zijn er lessen waarbij het accent meer wordt gelegd op de ontspanning en de ademhaling. Iedereen zal ervaren dat het warme water hierbij kan ondersteunen.

Op woensdag van 10.30-11.30 uur in de Bonte Wever

Het is mogelijk 2 x een gratis proefles bij te wonen

deel de activiteit vind ik leuk
Georganiseerd door Vaartwelzijn
Feedback

Heb jij iets op de website ontdekt dat je graag zou willen veranderen, waardoor Mijn Buurt Assen nog beter wordt? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Feedback