HorecaEvenTT

HorecaEvenTT

12 februari 2020 11:00-17:00 uur Expo Assen, De Haar 11, 9405 TE Assen 0 Voeding Kosten: €

Expo Assen wordt van 10 t/m 12 februari weer omgebouwd tot het jaarlijks terugkerende HorecaEvenTT. Een vakbeurs voor iedereen die actief is in de horeca waarbij producten, diensten en bedrijven onder de aandacht worden gebracht bij geïnteresseerden.

HorecaEvenTT
De vakbeurs is een sterk ontmoetingsplatform van Noord-Nederland door het grote aanbod van regionale- en landelijke exposanten, zoals:

Food (vers en voorverpakt)
Dranken en gedistileerd
Wijnen en Delicatessen
Koffie en thee specialiteiten
Grootkeuken apparatuur
Interieurinrichting en styling
Automatisering (apparatuur en diensten)
Personeelsdiensten
Groothandelsbedrijven
Visspecialiteiten
Door de prachtige ambiance en de gemoedelijke sfeer is het de perfecte mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen en om bestaande relaties te onderhouden.

Er vinden verschillende activiteiten plaats. Zo is er een wijnstraat en een streekproductenplein. Ook worden er bijzondere kookwedstrijden gehouden, onder andere de Grand Prix EventtCulinair. Neem vooral ook deel aan mooie en leerzame workshops tijdens de Leermeesterdagen. Hierbij vindt ook een echte baristawedstrijd plaats.

Wijnstraat
Voor de echte fijnproevers wordt er een speciale Wijnstraat gecreëerd waar liefhebbers op één plek samen kunnen komen om informatie te krijgen en zelf informatie te delen. Er zullen leveranciers, vinologen en andere kenners aanwezig zijn. Zeker een aanrader om erachter te komen welke wijnen het aankomende seizoen op de kaart moeten.

Grand Prix EventtCulinair
Er worden verschillende culinaire topwedstrijden gehouden. Een team gaat aan de slag met de lekkerste producten uit een blackbox. Daarmee wordt een feestelijk viergangen menu bereidt en geserveerd. Uit alle teams wordt een winnaar gekozen.

Kortom, een beurs waar je van alles kan beleven, zien, ruiken, proeven en horen; dat is de kracht van het Horeca Event.

deel de activiteit vind ik leuk
Georganiseerd door J_Dijkstra
Feedback

Heb jij iets op de website ontdekt dat je graag zou willen veranderen, waardoor Mijn Buurt Assen nog beter wordt? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Feedback