Hobby Event

Hobby Event

21 februari 2020 10:00-16:00 uur Expo Assen, De Haar 11, 9405 TE Assen 0 Sociaal Kosten: € 8

Van vrijdag 21 t/m zondag 23 februari 2020 spelen hobby’s de hoofdrol in Expo Assen. Tijdens Hobby Event maken bezoekers kennis met de meest uiteenlopende hobby’s. Van knutselen tot modelbouw en van lego tot cup cakes maken, er is voor iedereen wel iets te vinden wat aanspreekt. Ruim 9.000 m2 wordt gevuld met standhouders die uitleg geven en hun producten verkopen. Daarnaast kunnen bezoekers aanschuiven bij diverse workshops en demonstraties bijwonen.

Tijdens Hobby Event hebben bezoekers geen tijd om zich te vervelen. De keuze aan leuke hobby’s en diverse kinderpleinen is eindeloos en bijzonder gevarieerd. Een cursus bloemschikken komt altijd van pas bij het samenstellen van een mooi boeket maar een workshop meccano zal ook bij menigeen in de smaak vallen. En wat te denken van de workshop Tangle tekenen! Helemaal van deze tijd, superleuk om te doen en iedereen kan het leren. Verder is er aandacht voor modelbouw (boten, vrachtauto`s, landbouwmachines), diamond painting, wol, lego, games, keramiek, sieraden maken, beeldhouwen, scrapbooken en nog veel meer. Ook als je zelf geen hobby hebt is dit evenement een leuk en gezellig uitstapje met het hele gezin waarbij je zomaar de kans loopt om een nieuwe hobby op te doen.

Voor het hele gezin
Hobby Event is een leuk uitstapje voor het hele gezin. Het wordt zelfs lastig om kinderen weer mee naar huis te krijgen. Speciaal voor hen staan er een circusvoorstellingen en workshops op het programma, zijn er diverse pleinen met LEGO en games en natuurlijk kan er volop geknutseld worden. Ze komen tijd te kort om alles te doen. Maar ook voor de mannen zijn er diverse activiteiten tijdens het evenement. Er zijn modelbouwbanen te zien waarbij vrachtwagens en landbouwmachines voorbijkomen. Er varen zelfs boten in een waterbassin! Bezoekers kunnen ter plekke modelbouwartikelen aanschaffen zodat ze thuis met hun hobby aan de slag kunnen gaan. En verder zijn er games om ter plekke te spelen en stands met meccano, RC Auto’s, houtdraaiwerk en beeldhouwen. Maar ook de workshops cup cakes bakken en daimond painting maken vallen vast bij heel veel mannen in de smaak.

Klik hieronder voor meer informatie over het programma, demo`s en workshops. Kortom, volg Hobby Event op facebook, deze website of via de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

deel de activiteit vind ik leuk
Georganiseerd door J_Dijkstra
Feedback

Heb jij iets op de website ontdekt dat je graag zou willen veranderen, waardoor Mijn Buurt Assen nog beter wordt? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Feedback