GoZeroProcent

GoZeroProcent

15 juni 2018 19:30-00:00 uur de Bonte Wever 0 Onderwijs en jeugd Muziek en cultuur Jongeren Dans Kosten: €

de Bonte Wever in Assen ‘the place to be’ voor tieners van 12 t/m 17 jaar.
Het feest is geheel alcohol vrij, maar daar zet de organisatie hele strakke en mooie dingen tegenover om te laten zien dat je prima kan feesten zonder alcohol. Naast een festival markt met verschillende leuke, interessante en stoere organisaties die zich presenteren zijn er ook attracties. Daarnaast is er uiteraard ook een super muziek programma. Naast muziek en dans optredens van verschillende regionale talenten, zijn er ook shows van bekende artiesten.

De entree voor het GozeroProcent feest is € 9,00 in de voorverkoop. De voorverkoop vindt plaats bij de receptie van de Bonte Wever (ook online via https://debontewever.avayo.nl/bestel/tickets/72139?p_id=31321 ), daarnaast vindt er op verschillende momenten voorverkoop plaats binnen de voortgezet onderwijs scholen in Assen. Op de dag van het feest zelf kosten de kaarten aan de deur € 12,50. Het feest biedt 2000 bezoekers de mogelijkheid er heen te gaan, koop dus op tijd je kaartje, Want Vol=Vol.

deel de activiteit vind ik leuk
Georganiseerd namens GoZeroProcent
Feedback

Heb jij iets op de website ontdekt dat je graag zou willen veranderen, waardoor Mijn Buurt Assen nog beter wordt? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Feedback