Baby, Peuter en Kleutermarkt

Baby, Peuter en Kleutermarkt

25 januari 2020 10:00-16:00 uur De Nieuwe Kolk (bibliotheek), Weiersstraat 1, 9401 ET Assen 0 Onderwijs en jeugd Jongeren Kosten: €

Zaterdag 25 januari, tijdens de Nationale voorleesdagen, staat DNK in het teken van de Baby, Peuter en Kleuter Markt. Een gezellige en inspirerende dag met informatieve kraampjes voor (groot)ouders en kinderen van nul tot zes jaar.

Voor de kinderen zijn er volop leuke activiteiten te doen. Tijdens de jaarlijks drukbezochte Baby, Peuter en Kleuter Markt maken kinderen en (groot)ouders van nul tot zes-jarigen kennis met DNK en het aanbod in Assen en omgeving voor deze leeftijdsgroep. DNK wordt deze dag gevuld met interessante kraampjes, van kinderboeken tot speelgoed en kinderopvang. Naast het bezoeken van de kraampjes zijn er tijdens de markt verschillende leuke activiteiten te doen voor het hele gezin. Zo is er een speelplein, wordt er voorgelezen uit het Prentenboek van het Jaar ‘Moppereend’ en kinderen kunnen zich beestachtig laten schminken. Ook ontvangen kinderen bij het gratis lidmaatschap van de Bibliotheek (t/m 19 jaar) een leuk cadeautje.

deel de activiteit vind ik leuk
Georganiseerd namens Baby, Peuter en Kleutermarkt
Feedback

Heb jij iets op de website ontdekt dat je graag zou willen veranderen, waardoor Mijn Buurt Assen nog beter wordt? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Feedback