• Nieuws
  • Hulp nodig? Blijf er niet mee zitten!

Hulp nodig? Blijf er niet mee zitten!

De verscherping van de coronamaatregelen heeft helaas ook impact op ons welzijn. Voel jij je eenzaam of heb je ergens anders hulp bij nodig? Ken je iemand die hulp kan gebruiken? Bij een lastige gezinssituatie bijvoorbeeld? Of bij dagelijkse dingen, zoals boodschappen doen? Blijf er niet mee zitten!

 

In Assen kun je bij verschillende instanties terecht. 

  • Neem contact op met Vaart Welzijn. Bel (088) 030 5160 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
  • Op VIP! Assen vind je veel vrijwilligers(organisaties) die er graag voor een ander zijn. Bijvoorbeeld door het bieden van een luisterend oor. Zelf een helpende hand bieden? Je vindt hier ook vrijwilligersvacatures. 
     
  • Mantelzorgers vinden elkaar op Informele Zorg Assen. Je kunt er bijvoorbeeld (lokale) ervaringen uitwisselen. In de Kennisbank staan praktische tips rondom het regelen van financiën, woningaanpassingen en meer. Ook vind je er een Zorgkaart met een overzicht van lokale zorgaanbieders.

 

Juist nú is aandacht voor elkaar in de buurt belangrijk. Onze medewerkers zijn nog steeds actief in jouw buurt. Niet meer altijd persoonlijk, in verband met jouw en onze veiligheid. Heb je ons nodig? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier

Deel dit op je eigen sociale media

Ander nieuws

Ecologisch wijkonderzoek

Ecologisch wijkonderzoek

Vanaf deze week gaan onderzoekers van Ecogroen op zoek naar vleermuizen en gierzwaluwen in de wijken Lari...
Lees verder
Start vernieuwing speeltuin Mozartplaats

Start vernieuwing speeltuin Mozartplaats

Zoals jullie weten gaat de gemeente de speeltuin aan de Mozartplaats vernieuwen. Er is een ontwerp gemaak...
Lees verder
Ontwerp hét nieuwe entreebord van Pittelo!

Ontwerp hét nieuwe entreebord van Pittelo!

Vorig jaar vertelden we al dat de oude, vertrouwde Wijk met Pit palen bij de entree van de wijk compleet ...
Lees verder